Readathon, forår 2018

I denne weekend har jeg deltaget i Readathon for 3. gang. Denne gang freestylede jeg dog og lavede en mommy-edition; dvs. jeg læste så meget jeg kunne samtidig med at jeg var nogens mor. Og det var uden sammenligning min bedste readathon nogensinde. Kombinationen af læsning, gåture, legepladsbesøg og en masse kram fungerede rigtig godt. Jeg fik selvfølgelig ikke læst så meget som alle de andre – men jeg var med!

Det hele gik i gang kl. 14, hvor Edith selvfølgelig var lysvågen og overgearet fordi hun havde sprunget sin lur over. Vi gik i gården med tæppe, kaffe og ‘The Midnight Dance’.

Vi rundede en lille café og fik smagt på noget cheesecake, og vendte hjem til iPad – imens jeg læste og drak rødvin og Mr. Boyfriend lavede aftensmad.

Efter aftensmaden læste jeg en masse børnebøger med Edith, puttede hende og fortsatte min egen læsning – nu med en læsende kæreste og hver vores skål bland-selv slik. Kl 22 blev jeg færdig med ‘The Midnight Dance’ (der desværre var meget skuffende). Jeg fandt den næste bog frem og lagde klar til næste dag, og gik i seng.

I morges fik jeg lidt tid til mig selv efter morgenmaden, da Edith og Mr. Boyfriend gik i gården. Jeg gik i gang med ‘Ud af Ensomheden’ (anmeldereksemplar) som jeg straks kunne mærke var af væsentligt bedre kvalitet end ‘The Midnight Dance’. Senere gik vi alle tur, købte juice og sandwich på Blågårds Plads og jeg fik læst lidt på legeplads (se det første billede). Herefter tog vi hjem, Edith faldt i søvn, og jeg læse videre. Edith var lidt urolig, så det endte med, at jeg lagde mig ind og læste sammen med hende.

Pludselig var kl. 14 og det hele var forbi. 254 sider blev det til. Og en stak børnebøger. Det er jo ingenting når man sammenligner med alle dem, der læser omkring 1.000 sider. Men det er stort for mig – og ubeskriveligt hyggeligt.

Ediths godnat-læsning:

De glemte bøger

Hver måned udvælger jeg en bog, der fortjener ekstra opmærksomhed.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og find din næste yndlings bog

OBS: projektet starter først til september

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet fra Bookworm’s Closet, giver du samtykke til at vi må sende dig boglige anbefalinger, tilbud mv. Læs hele samtykkeerklæringen.

9 thoughts on “Readathon, forår 2018

  1. Det lyder som en utrolig hyggelig dag! Det handler jo heller ikke om antal læste sider, men om at få læst og hygget sig. Og det lyder det jo til at du har 🙂

  2. Det lyder som et dejligt døgn. Jeg kunne desværre ikke deltage, men satser stærkt på efteråret 🙂

Comments are closed.