Mini Bookworm anmelder: Fra alle os til alle jer

Titel: Fra alle os til alle jer
Forfatter: Walt Disney Studio
Sådan blev bogen min: Anmeldereksemplar fra Carlsen

Den fineste børnebog jeg længe har set!

Fra alle os til alle jer er Disney-nostalgi i høj klasse: en smuk gavebog med de klassiske historier vi kender fra Disneys legendariske juleshow. Men her får vi de fulde historier og ikke bare et lille klip fra hver. Dog er det kun ‘filmene’ der genfortælles her, og ikke de korte historier med Anders And etc.

Bogen er en kæmpe succes her hjemme: jeg er vild med nostalgien, de klassiske historier og de smukke illustrationer vi kender fra tegnefilmene. Edith kan rigtig godt lide at billederne er så store i bogen: der er virkelig meget at betragte på hver side.

Bogen bliver tit valgt til læsning her hjemme: især historierne om dyr er populære: Bambi, ‘Den med kattene’ (aka Aristocats) og ‘Den med hundene’ (aka Lady og Vagabonden). Jeg personligt har en forkærlighed for Peter Pan og Askepot.

Jeg kan varmt anbefale denne skønne bog. Selvom historierne ikke handler om jul, er det svært ikke at komme i julestemning, når man læser den – jeg glæder mig i hvert fald endnu mere til Disneys juleshow nu (vi må jo nyde det så længe vi har det).

De glemte bøger

Hver måned udvælger jeg en bog, der fortjener ekstra opmærksomhed.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og find din næste yndlings bog

OBS: projektet starter først til september

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet fra Bookworm’s Closet, giver du samtykke til at vi må sende dig boglige anbefalinger, tilbud mv. Læs hele samtykkeerklæringen.