På det sidste har jeg … #5

… været med i en podcast for Kundskabens Hotel og fortælle om det at læse en bog hvor den foregår. I kan høre den lige her: Rodløshed og grønne larver i Byoasen.

… sagt ja til at være beta-læser for en debutant, der forsøger at blive udgivet. Jeg er både begejstret for projektet og nervøs for ansvaret. Hvad hvis jeg forringer bogens kvalitet?

… forfærdedes over de genrer, der nogle gange dukker op i mit Goodreads-feed. Vidste du fx, at der findes en sub-genre inden for horror-erotica der omhandler tentakler?

… panikket over at gå på tre ugers sommerferie lige om lidt uden nogle faste planer. Hvordan skal jeg underholde Edith så længe?

… lavet lister over ting man kan lave med en 3.5-årig, delt ind i godt vejr og dårligt vejr. Forslag modtages i kommentarfeltet.

De glemte bøger

Hver måned udvælger jeg en bog, der fortjener ekstra opmærksomhed.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og find din næste yndlings bog

OBS: projektet starter først til september

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet fra Bookworm’s Closet, giver du samtykke til at vi må sende dig boglige anbefalinger, tilbud mv. Læs hele samtykkeerklæringen.

4 thoughts on “På det sidste har jeg … #5

 1. Jeg er sikker på, at I nok skal finde på noget – små børn kræver som regel ikke noget fancy, de elsker blot at bruge tid sammen med de voksne 🙂

  Indendørs kan I spille spil, tegne/male et fælles projekt, lave skattejagt, bage, og så er der selvfølgelig et væld af museer og indendørs seværdigheder.

  Udendørs kan I bevæbne jer med en lup og på dyreopdagelsessafari i nærmeste park/skov, tage på picnic, spille forskellige udendørs-spil, gå tur v stranden (evt. bade).

  God ferie!

 2. Mon ikke I finder på noget hyggeligt – Zoo-tur, biblioteksbesøg, strandhygge, puslespil, legepladser, lette madlavningsprojekter, legeland, nye legepladser at besøge, Astrid Lindgren-filmmarathon og fodren ænder, slår mig som det første 😀

  God ferie!

 3. Jeg har netop haft besøg af mine niecer (5 og 2 år), og det var et hit at se vagtskifte på Amalienborg, hvilket jo er en gratis fornøjelse. Derudover synes de også det var lidt sejt at ‘bestige’ rundetårn.

Comments are closed.