På det sidste har jeg … #9

… oplevet komplet binge-besættelse af Last Week Tonight med John Oliver, et show der ellers er gået min næse forbi. Ud over de humoristiske opsummeringer af verdens vanvid med Trump og Brexit er jeg vild med de emner han går i dybden med. Sjældent har jeg set noget så lærerigt og underholdende på samme tid.

… på musikfronten oplevet en lige så stor besættelse i form af Suede. Jeg har lyttet til deres musik siden 1994, hvor ‘Dog Man Star’ slog mig bagover. Det er et band jeg altid har elsket, men de sidste par uger har jeg mildt sagt været besat. Det er pragtfuldt.

… budt et nyt stadie i Ediths udvikling velkommen på godt og … mindre godt. Det gode: hun er blevet meget selvstændig, kan blive opslugt af lege i laaang tid og tegner med en koncentration og omhyggelighed jeg ikke havde troet ville komme i nuværende stadie. Det knap så gode: hver eneste måltid er en kamp om at hun skal sidde på sin stol og ikke på mit skød imens hun spiser. Hver gang noget ikke går som hun havde forestillet sig det får hun et anfald, der kan vare i op til en time. Og nej, at fortælle hende, at hun bare kan bede om en ske i stedet for en gaffel hjælper ikke. Det skal åbenbart skriges ud.

… været syg to gange træk uden pause imellem.

… været gæsteblogger ovre hos Saschas blog Livet i Dukkehuset

… haft æren af at blive nomineret til årets bogblog – og ville blive så glad, hvis du stemte på Bookworm’s Closet. Ikke, at jeg tror, at jeg kan blive en af de 5 finalister for det er godt nok nogle seje litteraturformidlere jeg hædres med.

De glemte bøger

Hver måned udvælger jeg en bog, der fortjener ekstra opmærksomhed.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og find din næste yndlings bog

OBS: projektet starter først til september

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet fra Bookworm’s Closet, giver du samtykke til at vi må sende dig boglige anbefalinger, tilbud mv. Læs hele samtykkeerklæringen.

2 thoughts on “På det sidste har jeg … #9

Comments are closed.