Tokyo Outfit #1

Tokyo Outfit #1

Fantastisk at have fået fornyet garderoben i Tokyo!
Toppen fandt jeg i en lille butik, Girly Rose, i Harajuku. Butikken sælger meget feminint tøj med blonder og små detaljer. Jeg faldt for denne vintage top med de fine detaljer og har her sat den sammen med min second-hand Diesel nederdel fra Shinjuku. Jeg elsker at mikse det feminine med et mere rå.

It was fantastic to renew my wardrobe in Tokyo!
I found the top in this little shop, Girly Rose, in Harajuku. It has some very feminine pieces with laces and little details. I fell for this vintage top with the fine details and has here put it together with my second-hand Diesel skirt from Shinjuku. I love to mix the feminine with a more raw look.

bloglovin

De glemte bøger

Hver måned udvælger jeg en bog, der fortjener ekstra opmærksomhed.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og find din næste yndlings bog

OBS: projektet starter først til september

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet fra Bookworm’s Closet, giver du samtykke til at vi må sende dig boglige anbefalinger, tilbud mv. Læs hele samtykkeerklæringen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *