Bookworm’s Bookclub: Hungerhjerte

Skjorte: købt brugt hos Morfars Moustache

Titel: Hungerhjerte
Forfatter: Karen Fastrup
Antal sider: 275
Sponsorer: Gyldendal sponsorerede mit anmeldereksemplar og Plusbog sponsorerede give away, så et heldig medlem i bogklubben vandt et eksemplar.

I marts læste vi den autofiktive Hungerhjerte af Karen Fastrup i Bookworm’s Bookclub. Bogen handler om, hvordan det er at blive psykisk syg og få en diagnose. Og så handler den op usunde forhold – til sig selv og andre mennesker.

“Jeg er lige blevet færdig og var virkelig vild med den, den giver stemme til nogle tanker, jeg aldrig selv har haft – men som virker meget realistiske og en bog, jeg tænker mange burde læse.”
– Bogklubmedlem

Hungerhjerte var en gribende og meget lærerig roman som giver et indblik i, hvordan det er at få stillet en diagnose; hvad er personlighed og hvad er diagnose? er bl.a. et spørgsmål der tages op i bogen.

Jeg smiler, er beleven, skal for alt i verden fremstå rask, stærk, sød og intelligent. Og smuk. Jeg sælger en kvinde.
– Karen Fastrup i Hungerhjerte

Nogle få af os (blandt andet undertegnede) havde anstrengt med, at der blev hoppet rundt mellem fortid og nutid. For mig, virkede det forstyrrende (og knap så interessant), for nogle virkede det forvirrende, men for hovedparten var det med til at binde historien sammen og forklare nogle ting.

I april læser vi Oplyst og i maj læser vi Den erotiske hamster. Du skal være velkommen til at læse med – læs mere om bogklubben HER. Du kan også melde dig ind i vores facebook-gruppe.

De glemte bøger

Hver måned udvælger jeg en bog, der fortjener ekstra opmærksomhed.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og find din næste yndlings bog

OBS: projektet starter først til september

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet fra Bookworm’s Closet, giver du samtykke til at vi må sende dig boglige anbefalinger, tilbud mv. Læs hele samtykkeerklæringen.