Currently reading & wearing #7

Hvis I har fulgt med på Instagram har I måske bemærket, at jeg har læst ret meget den sidste uges tid. Alle bøger jeg har åbnet, har været unputdownable. Jeg har været så grebet af at læse, at jeg hverken har haft lyst til at se serier eller blogge. Eller snakke med mennesker for den sags skyld. Jeg slugte ‘Legendary‘ – efterfølgeren til ‘Caraval‘ – var grebet af den brutale ‘Mørke Rum‘ der udkommer på tirsdag og blev rørt til tårer over den fine ‘Alt eller Intet‘.

Nu er jeg gået i gang med den anmelderroste Små Påsatte Brande af Celeste Ng (nogen, der ved, hvordan man udtaler det?) som jeg har tårnhøje forventninger til. Den handler om et perfekt lille samfund, hvor der er styr på tingene og tænkt over alle detaljer. Og så flytter der en familie ind, som ikke passer ind i de pæne bokse.

Billederne blev taget i går inden jeg skulle til fest. Kjolen købte jeg i London i den fineste butik, Zegerman Clothing på Greek Street i Soho. Det er et sandt print-paradis: de har skjorter, nederdele, kjoler og cardigans i de vildeste print. Jeg kunne have købt hele butikken, men min pengepung begrænsede mig til denne rævekjole. Skoene er vintage Michael Kors fra en lille biks i Bangkok.

Edith er ved at læse “sin egen bog”; en notesbog som hun siger handler om en pige, der må alt. Tror, at der er en lille forfatter gemt i hende …

Husk forresten, at du kan nominere din yndlings bogblog ved at smide en kommentar på Plusbogs facebook-opslag – så deltager du også i konkurrencen om en valgfri bog fra plusbog.dk.

Nu vil jeg pleje min tømmermænd og læse lidt videre i Små Påsatte Brande. Hav en dejlig søndag!

Indeholder anmeldereksemplar / reklame. Alle holdninger er dog mine egne.

De glemte bøger

Hver måned udvælger jeg en bog, der fortjener ekstra opmærksomhed.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og find din næste yndlings bog

OBS: projektet starter først til september

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet fra Bookworm’s Closet, giver du samtykke til at vi må sende dig boglige anbefalinger, tilbud mv. Læs hele samtykkeerklæringen.

2 thoughts on “Currently reading & wearing #7

Comments are closed.