På det sidste har jeg … #6

… haft sommerferie. Som ikke altid har føltes som ferie. Edith er mildt sagt i en udfordrende fase. Men ferien har alligevel været god, selvom den også var hård. Vi formåede en fin balance mellem lange dage på legeplads med Edith, kaffe og lyst brød med sukker og så et par dage for os selv, hvor Edith blev passet. Så jeg har været til fest, haft tømmermænd ALENE og været på date med Mr. Boyfriend. Familielev er godt, men der skal balance i tingene.

… dyrket yoga hver dag. Jeg er startet på et 30 dages yogaprogram fra Alo Yoga på Youtube (gratis) og tror, at jeg er blevet afhængig.

… glædet mig over, at yoga giver mig mere lyst til vand, frugt og ansigtsmasker frem for vin og slik som plejer at være det jeg længes efter.

… øvet mig i ikke at blive irriteret når en ellers dygtig yogainstruktør siger, at jeg skal forestille mig, at jeg er en blomst. Jeg tror, at det er den slags, der er med til at afholde folk fra yoga.

… læst en skøn bogserie til ende: nemlig 2’eren og 3’eren til Knivens stemme (anmeldereksemplarer).

… ikke formået at være up to date med mine boganmeldelser, selvom jeg læste en murstensroman på over 1.000 sider. Jeg læser stadig hurtigere end jeg anmelder, og har altid 5-6 færdiglæste bøger liggende parat til anmeldelse.

… moret mig gevaldigt over Ediths Chandler Bing-smil*

* Chandler Bing-smil = at have et pænt naturligt smil, der går helt i ged, når man skal smile på kommando – fx til et kamera:

De glemte bøger

Hver måned udvælger jeg en bog, der fortjener ekstra opmærksomhed.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og find din næste yndlings bog

OBS: projektet starter først til september

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet fra Bookworm’s Closet, giver du samtykke til at vi må sende dig boglige anbefalinger, tilbud mv. Læs hele samtykkeerklæringen.