Små strikkerier

strik

Som bogorme har deres evigt voksende to-read liste, har strikkeorme deres garnrester, der kan være svære at få brugt. Med tiden er jeg dog kommet frem til nogle garn-favoritter, hvilket gør at mine garnrester bliver mere ensartede og nemmere at lave noget ud af. Fx er jeg ret vild med den fine og bløde Alpaca som jeg her har brugt til en fin lille sweater til Edith:
strik

Jeg brugte lige præcis 3 garnnøgler til sweateren. Den gule er en rest fra den lille fine cardigan med futtog-knapper til Edith, den grå er fra min glamour-strik til mig selv, og den blå er en nøgle jeg oprindeligt købte til et projekt jeg endte med at droppe. Den kunne jeg egentlig godt have byttet, men synes at de tre farver stod så godt sammen.

strik

Er også ret vild med den tykke og varme Andes som er god til ponchoer, halstørklæder osv. Her har jeg strikket et par vanter til Edith. De er lavet til at gå helt op til hendes albuer (under jakken), så hun ikke flår dem af efter 2 sekunder. Garnet er en rest fra den Hunger Games-inspirerede poncho jeg gav til en veninde i fødselsdagsgave sidste år. Derudover har jeg strikket 3 par luffer til mig selv i Andes.

strik

Endelig er der karkluden, der er strikket af rester fra de tre karklude jeg strikkede for et stykke tid siden.

strik

Nu er jeg i gang med endnu en lille trøje i alpaca til Edith, og herefter vil jeg tillade mig den luksus at købe garn til et nyt projekt. Måske endnu en opskrift fra Glamourstrik?

De glemte bøger

Hver måned udvælger jeg en bog, der fortjener ekstra opmærksomhed.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og find din næste yndlings bog

OBS: projektet starter først til september

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet fra Bookworm’s Closet, giver du samtykke til at vi må sende dig boglige anbefalinger, tilbud mv. Læs hele samtykkeerklæringen.

2 thoughts on “Små strikkerier

Comments are closed.