Film og serier jeg har set på det sidste #3

Leon

Åh, det kan være farligt at gense en film man var vild med for 20 år siden. Leon var sgu lidt af en skuffelse: standard kedelig action-film tilsat creepy lolita-element og lunken skuespil (bortset fra Natalie Portman – hun var god).
Kan ses på Filmstriben

Crazy Rich Asians

Læste bogen for et stykke tid siden og tænkte: den ville nok fungere bedre på film. Og det gjorde den. Total plat og overdrevet film, men pragtfuld indenfor sin genre. God humor og finurlige detaljer. Ja, hovedpersonerne er stadig lige irriterende, mens historiens setting og bipersonerne bærer værket.
Kan ses på Netflix

Ready Player One

Unik og underholdende. Jeg blev aldrig rigtig fan af bogen og har det på samme måde med filmen, men begge er alligevel værd at bruge tid på. Jeg mistede dog interessen halvvejs inde i filmen og ville til sidst bare have den overstået.
Kan lejes på fx YouTube.

The Half of it

Pragtfuld ungdomsfilm! Jeg elskede, hvordan den tager en klassisk og i den grad brugt fortælling og gør den fuldstændigt til sin egen. Og hvor er det forfriskende at se et venskab imellem en dreng og en pige.
Kan ses på Netflix

Stranger than paradise

Den her film er sær og stenet men holder alligevel. Også selvom der næsten ikke sker noget. Mange vil nok kalde den prætentiøs. Jeg kunne ikke andet end at holde af den (også selvom jeg har gjort meget nar af Mr. Boyfriend for at vælge en film der er SÅ kunstnerisk).
Kan ses på Filmstriben

Billions

Jeg har set tre afsnit og den er ok. Men så heller ikke så meget mere. Jeg kommer nok ikke til at se videre.
Kan ses på HBO

Se også: Film jeg har set på det sidste #1

Se også: Film jeg har set på det sidste #2

De glemte bøger

Hver måned udvælger jeg en bog, der fortjener ekstra opmærksomhed.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og find din næste yndlings bog

OBS: projektet starter først til september

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet fra Bookworm’s Closet, giver du samtykke til at vi må sende dig boglige anbefalinger, tilbud mv. Læs hele samtykkeerklæringen.